Om oss

Vi har spesialkompetanse på konstruksjon av mekaniske design, platekomponenter, plaststøping og avanserte strukturer. Vi har erfarne prosjektledere som kan påta seg utviklingsløp av alle størrelser fra idé til ferdig produkt.

Raufoss Engineering er ledende leverandør av våpenskap og våpensikring i Norge. I tillegg til vårt salg av våpenskap til jeger og skytter, jobber vi med lagring og sikring av våpen opp mot profesjonelle aktører i inn- og utland. Raufoss Engineering påtar seg også utviklingsoppdrag for industrielle kunder, innen mekaniske/platebaserte strukturer, sikkerhetsprodukter og plastkonstruksjon. I tillegg til prosjektansvar og produktutvikling kan vi også levere løsningen som tas frem. Noen eksempler på dette følger.

Innredning og sikker oppbevaring

Siden 2016 har vi hatt rammeavtale med Forsvarsbygg, for leveranse av innredning til våpenlagere. Innredningen er et modulært og fleksibelt system som benyttes i baser over hele Norge. Våpenlager innredningen ble utviklet av Raufoss Engineering gjennom en FoU-kontrakt med Forsvarets logistikkorganisasjon, Program AVA avdelingen. Systemet oppfyller samtlige produkt- og funksjonskrav fra Program AVA. I tillegg til utvikling, produksjon og kvalitetskontroll av våpenlager innredning, installerer Raufoss Engineering systemet i Forsvarets baser. Tilbakemeldingene fra Forsvarsbygg og fra brukerene er meget gode.

Radiobraketter

I 2022 inngikk vi en ny rammeavtale med FLO (Forsvarets logistikkorganisasjon), på leveranse av braketter til militære kjøretøy. Dette er en stor kontrakt, som er en av mange prosjekter vi gleder oss til å jobbe med i årene som kommer.

Om vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt, samarbeid, eller det er noe du lurer på, send oss gjerne en mail.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00