Raufoss Safehouse

Raufoss Safehouse

Varenummer 714141

Raufoss Safehouse er en ny type sikkerhetsskap for forsikringsgodkjent (FG) sikring av alle typer våpen, samt oppbevaring av hjemmets verdisaker. Safehouse utmerker seg som et norsk kvalitetsprodukt med nyskapende design og innovative tekniske løsninger og mottok “Merke for god design” av Norsk Designråd i 2011.
Med en vekt på kun 19 kg er Raufoss Safehouse en kompakt, robust og elegant løsning som enkelt kan plasseres i alle hjem.
For sikring av inntil 10 gevær (vitale våpendel låses inn) eller 4 håndvåpen. Monteres vertikalt.

Denne modellen tilbyr det beste fra sine forgjengere; både stor innvendig plass i forhold til størrelsen og praktisk vertikal montering. Endringene baseres på tilbakemeldinger fra forhandlere og kunder, og produktet fremstår nå som mer helhetlig og funksjonelt. Raufoss Safehouse beholder det unike gjenkjennbare designet og brukervennlige konseptet som har blitt et varemerke blant kundene.

Sølvtøy, smykker, håndvåpen, ammunisjon, vitale våpendeler
– i Raufoss Safehouse får alt sin trygge oppbevaring i hjemmet.
Med en vekt på kun 19 kg representerer Raufoss Safehouse en unikt effektiv løsning for forsikringsgodkjente (FG) sikkerhetsskap: Flott design, høy kvalitet, enkel å montere i boligen og med god plassutnyttelse.

Spesifikasjoner

> Kompakt
> For innlåsing av vitale våpendeler
> Plasseringsvennlig
> Lettbetjent skyvedør
> Innovativt design

Lengde 42 cm
Bredde 25 cm
Dybde 20 cm
Vekt 19 kg

Medfølgende utstyr

Hylle
Festebrakett
Forankringsskruer for tre og betong