Raufoss Engineering AS søker ny daglig leder

Raufoss Engineering AS er en teknologibedrift som ble etablert i 2007. Vi utvikler og leverer avanserte sikringssystemer og mekaniske konstruksjoner ved hjelp av innovative tekniske løsninger, materialekspertise og nyskapende design.

Selskapet har en rammeavtale med Forsvaret, for landsdekkende leveranser av innredninger til våpenlagre. I tillegg er Raufoss Engineering største leverandør av våpenskap til forbrukermarkedet. Vi samarbeider også med andre bedrifter om produksjon av mobile løsninger til Forsvaret. Sammen med nye kontrakter basert på offentlige anbud har dette lagt grunnlaget for meget god lønnsomhet.

 

Vi ønsker nå å satse internasjonalt, samt å videreutvikle Raufoss Engineering til å bli en ledende aktør innen spesialmaskiner og avanserte strukturer. Målsettingen er å realisere et betydelig vekstpotensial, basert på forskning og utvikling, markedsposisjon og effektiv produksjon.

 

Til å lede satsingen på forretningsutvikling og vekst søker Raufoss Engineering AS ny daglig leder. Vedkommende vil, sammen med eksisterende kompetanse i selskapet og et nytt forretningsorientert styre, være sentral i arbeidet med å skape en betydelig industriell virksomhet. Nåværende daglig leder vil fortsette i selskapet, som rådgiver innen teknologi og forretningsutvikling.

 

I tillegg til å lede den daglige virksomheten vil hovedoppgaver bestå av internasjonal markedsføring og salg, organisasjonsutvikling og «teambuilding», økonomistyring og langsiktig verdiutvikling.

 

Nøkkelegenskaper og kvalifikasjoner

  • Universitetsutdannelse/høyskole
  • Markedsføringskompetanse internasjonalt
  • Vekstambisjoner og resultatfokus
  • Relasjonsbygger
  • Ledelseserfaring

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en utviklende stilling hvor resultatene fra innsatsen er lett synlig. En del reising må påregnes. Arbeidsstedet er på Kallerud, Gjøvik.

 

Ønsker du mer informasjon om stillingen? Ta kontakt med styreleder Jan Tore Meren for en uforpliktende prat. Tlf 905 92 622 eller jt@meren.no . Søknadsfrist 23. april 2021. Kandidater vurderes forløpende. Søknader sendes til jt@meren.no